Конференцію адвокатів Полтавщини перенесено…

Новини 15:12 Вт  01.12.2020 813 Переглядів

Шановні колеги.

За умови дії карантинних обмежень і загострення ситуації з короновірусною інфекцією проведення заходів за участі великої кількості людей створює небезпеку для їхнього життя і здоров’я.

В ситуації що склалася, Рада адвокатів Полтавської області  не забезпечить повноцінної і безпечної роботи вищого органу адвокатського самоврядування Полтавщини у зв’язку з чим, запланована на 12 грудня 2020 року Конференція адвокатів Полтавщини не відбудеться. Рада адвокатів регіону забезпечить її проведення після закінчення карантинних обмежень та настання більш сприятливих для таких заходів умов. Скоріш за все,  це буде  в лютому 2021 року.

Рада адвокатів  зобов’язала керівників органів адвокатського самоврядування В.Скукіса та Т.Воротінцеву організувати та забезпечити повноцінну роботу органів адвокатського самоврядування з врахуванням зменшення кількості членів органів адвокатського самоврядування, повноваження яких закінчуються у грудні 2020 року.

Фінансування органів адвокатського самоврядування, розпорядження коштами та майном, до проведення Конференції адвокатів Полтавської області буде здійснюватися в межах кошторисів 2020 року, затверджених Конференцією адвокатів Полтавської області 14.12.2019 року.

 

Бережіть себе!                                                                                                  

                                                                                                                                                                                  В. Скукіс

Інформаційна розсилка

Будьте в курсі останніх подій на нашому сайті. Підписуйтесь на розсилку!