Семінар по захисту за ст. 130 КУпАП та експертна дискусія Програми «Адвокат Майбутнього»

Новини 17:06 Пт  15.06.2018 1897 Переглядів

Рада адвокатів Полтавської області запрошує взяти участь у семінарі «Практичні аспекти захисту по статті 130 КУпАП» та дискусії «Шляхи до єдності правничої професії», які відбудуться 17 червня 2018 року у місті Полтаві.

Заходи організовані групою випускників Програми «Адвокат Майбутнього» «G3» спільно з  Радою адвокатів Полтавської області, Адвокатським об`єднанням  «Донець і партнери», Адвокатським бюро «Сімонян і партнери» та Юридичною компанією «Декстро».

Питання до обговорення семінару:

  • Особливості захисту за ст. 130 КУпАП на досудовій стадії та в суді ;
  • Особливості підготовки до захисту по ст.130 КУпАП задля подальшого звернення до ЄСПЛ ;
  • Практика апеляційних та касаційних судів з питань пов’язаних із притягненням до адміністративної  відповідальності за ст.130 КУпАП.

Доповідачі:

Артем Донець, адвокат, випускник Програми «Адвокат Майбутнього», керуючий АО «Донець і партнери».

Алла Ширант, адвокатка, випускниця Програми «Адвокат Майбутнього», випускниця курсу УГСПЛ «Стандарти прав людини в практиці адвокатiв i суддiв», к.ю.н.

Едгар Сімонян, адвокат, випускник Програми «Адвокат Майбутнього», в.о. Начальника ГО «Полтавський обласний центр з надання правової допомоги», керуючий АБ «Сімонян і Партнери».

Питання до обговорення дискусії:

  • Стандартизація, як засіб підвищення якості надання професійної правничої допомоги;
  • Упровадження єдиних етичних стандартів для правників.
  • Інші теми уточнюються.

Серед учасників дискусії:

Денис Бугай, співініціатор Програми «Адвокат Майбутнього», Президент Асоціації правників України (2013-2017), партнер VB PARTNERS, адвокат.

Едгар Сімонян, адвокат, випускник Програми «Адвокат Майбутнього», в.о. Начальника ГО «Полтавський обласний центр з надання правової допомоги», керуючий АБ «Сімонян і Партнери».

Марина Старовойтова, адвокатка, випускниця Програми «Адвокат Майбутнього», заступник голови правління ГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», тренер/модератор обміну досвідом між адвокатами системи безоплатної правової допомоги.

Місце проведення: м. Полтава, вул. Котляревського, 22Б.

Час проведення:

- 09:20 – 09:50 – реєстрація учасників.

- 09:50 – 17:30 – семінар та дискусія.

Для участі в заходах необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням до 23:59 15.06.2018 року та сплатити організаційний внесок.

Участь у заході становить:

• оплата безготівковим способом до заходу - 200 грн;

• оплата в день заходу під час реєстрації готівкою - 250 грн.

Оплата здійснюється на компанію одного із співорганізаторів – ЮК «Декстро», з метою забезпечення організаційних питань, а саме оренди конференц-зали та проведення 2-х кава-пауз (не включаючи обіду).

Банківські реквізити для оплати внеску:

ТОВ «Декстро»

П/р 26000980000461

ПАТ Промінвестбанк

МФО 300012

Код ЄДРПОУ 42094012

За додатковою інформацією щодо реєстрації та участі в заході можете надсилати свої запитання на e-mail: info@tomorrowslawyer.org.

Контактна особа – Дар`я Сидорчук.

Інформаційна розсилка

Будьте в курсі останніх подій на нашому сайті. Підписуйтесь на розсилку!